Danjuma zet hoog in: "De Champions League winnen is het doel"

21 februari 2022, 11:12

Arnaut Danjuma was zaterdag goud waard voor Villarreal. Met een hattrick werd hij de gevierde man tijdens de 4-1 overwinning. Dat betekent dat de focus nu weer op de Champions League kan, waar de ploeg in overwinterde. De aanvaller is een van de uitblinkers bij de Spaanse club met zijn dribbels, snelheid en doelgerichtheid. Hij hoopt op een sprookje in het miljoenbal.

"Ik ben vanuit Engeland naar Spanje gekomen, dus ik kan niet klagen over het weer", knipoogt de aanvaller in gesprek met Marca als hem gevraagd wordt of hij zich makkelijk kon aanpassen bij zijn nieuwe werkgever. "Ik hou ervan om hier te zijn. Mijn teamgenoten en Unai Emery hebben me vanaf het begin ook veel geholpen, dus ik kan nergens over klagen. Ik ben ook nog eens belangrijk met mijn goals en assists. Dat is goed. Ik leg mezelf veel druk op, omdat de club flink in mij geïnvesteerd heeft", doelt hij op het prijskaartje van circa 25 miljoen euro.

Lees ook: Danjuma tovert in minuut 34 'echt een grote lach' op gezicht Nouri

Danjuma staat met Villarreal zesde in de competitie, drie punten achter nummer vier FC Barcelona. Die plek geeft recht op een Champions League-ticket, het toernooi waar de ploeg ook dit seizoen actief in is. Juventus is de eerste tegenstander in de knock-outfase. "Aan dit toernooi meedoen is al geweldig voor deze club, maar nu willen we weer winnen. Presteren zit in ons DNA, we staan altijd aan de aftrap om wedstrijden te winnen en vechten daar keihard voor", aldus Danjuma, die in de groepsfase vier keer scoorde.

"Dit is het hoogste niveau, dat motiveert. Hoe hoger de drempel, hoe meer ik mezelf wil bewijzen. Wat ik voel als ik tijdens de Champions League-hymne het veld opga, is niet te beschrijven. Ik krijg overal kippenvel, je weet dat de hele wereld naar je kijkt", vertelt de vleugelaanvaller, die ambitieus is: "De Champions League winnen is natuurlijk het doel, dus ik zou nooit zeggen dat het onmogelijk is, zelfs als we underdogs zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen