'Maccabi-supporters moeten Zahavi aan transfer helpen'

21 februari 2022, 10:44

Eran Zahavi is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden in het buitenland. Zijn oude club Maccabi Tel Aviv zou er namelijk alles aan willen doen om de aanvaller terug te halen. Zes jaar geleden verliet hij die club voor een Chinees avontuur en nu kan hij dus terugkeren. De spits moet deze week overtuigd worden van een terugkeer.

Dat meldt het Israëlische ONE. Er zou al actie ondernomen zijn om de doelpuntenmaker terug te halen, maar zekerheid is er nog niet. Maccabi hoopt dat er komende donderdag weer een stap in de goede richting wordt gezet. PSV speelt dan in Israël tegen de oude club van Zahavi voor een ticket in de volgende ronde van de Conference League. 'Mogelijk kunnen dertigduizend fans hem overhalen om terug te keren', aldus het medium. De topclub uit Israël hoopt dat Zahavi er gevoelig voor is als de supporters hem negentig minuten laten merken dat ze hem nog niet vergeten zijn.

Zahavi kan overigens rekenen op meer interesse. Afgelopen winter meldde het Griekse Olympiakos Piraeus zich nog bij PSV, maar hij wilde niet voortijdig vertrekken uit het Philips Stadion. In de zomer is hij transfervrij, waardoor een transfer dan wel bespreekbaar is. Dit seizoen heeft hij in de Eredivisie vijf keer gescoord en drie assists gegeven in vijftien duels, terwijl hij in Europees verband vier keer trefzeker was. Vorig seizoen was hij in de competitie bij veertien doelpunten direct betrokken in 25 wedstrijden.

Zahavi liet afgelopen week nog weten dat hij ooit terug wil keren bij zijn oude club, voor wie hij 122 keer wist te scoren in 157 wedstrijden. Het is alleen de vraag of dat moment nu al is of dat hij nog een keer een buitenlands avontuur wil aangaan, bijvoorbeeld bij de Griekse grootmacht. "Tegen Maccabi zal ik mijn werk doen, maar mocht ik scoren, dan ga ik niet juichen. Ik ben de club enorm dankbaar. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik een topspeler kon worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen