Danjuma tovert in minuut 34 'echt een grote lach' op gezicht Nouri

21 februari 2022, 08:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arnaut Danjuma heeft afgelopen weekend een grote lach op het gezicht van Abdelhak Nouri getoverd, zo vertelt broer Mohammed Nouri in De Telegraaf. Kort voor de wedstrijd tegen Granada (1-4) kondigde de 25-jarige aanvaller van Villarreal vanuit de kleedkamer aan dat hij voor Appie wilde scoren. Danjuma was in het Nuevo Los Cármenes liefst drie keer trefzeker en rende na zijn eerste doelpunt naar de camera met een duidelijke boodschap.

Danjuma is goed bevriend met Mohammed Nouri. "We spreken elkaar wekelijks en sturen dan vaak voicememo's naar elkaar, dat is altijd lachen en genieten. "Dan overtreffen we elkaar altijd. Als ik er eentje van een minuut stuur, stuurt hij er één van twee minuten en zo door. Maar deze keer zat hij net in de kleedkamer voor de wedstrijd en reageerde hij heel snel van 'ik spreek je na de wedstrijd'. Ik heb hem toen gezegd dat ik met Appie zou gaan kijken en vroeg Arnaut er een voor hem te scoren…"

Uitgerekend in minuut 34 opende Danjuma zaterdagmiddag de score namens Villarreal tegen Granada. "Ik geloofde het gewoon niet, zo toevallig en zo mooi", zegt Mohammed Nouri, die de aanvaller drie en vier vingers omhoog (het rugnummer van Nouri: 34) omhoog zag steken. "Iedereen bij ons was echt blij voor Arnaut en het is echt mooi dat iemand dan zoiets doet. Dat doet me heel veel en geeft een trots gevoel", zegt de broer, die Appie meteen alles vertelde. "Appie krijgt natuurlijk alles mee, ik hou hem ook echt van alles op de hoogte. Ik zei tegen hem: 'Arnaut heeft gescoord'. Toen verscheen er een heel mooie glimlach op z'n gezicht. Echt een grote lach. Hij was heel blij. Ik werd er emotioneel van, echt uit blijdschap. Ik was súperblij. En hij maakte er zelfs drie in totaal."

De familie Nouri en Danjuma hebben een hechte band. "Hij vraagt via de app vaak hoe het gaat, met Appie en met de familie. Hij steunt ons echt met alles, niet alleen door dat te vragen. Hij wil overal bij helpen, vraagt dan ook of hij iets voor ons kan doen bijvoorbeeld. Hij is op de hoogte van alles en andersom zijn wij dat ook. Hij is druk in het buitenland, maar als hij hier is, komt hij bij ons langs. Hij ís als familie. We zijn heel dankbaar naar hem toe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen