Hattrickheld Giakoumakis na heldenrol: "Wij worden kampioen"

20 februari 2022, 23:48

Georgios Giakoumakis heeft de harten veroverd van de Celtic-supporters. De aanvaller begon moeizaam bij de Schotse topclub na zijn overstap vanuit de Eredivisie, maar inmiddels is hij helemaal los. Zondag zorgde hij met een hattrick hoogstpersoonlijk voor de driepunter tegen Dundee FC (3-2).

Die driepunter was extreem belangrijk, aangezien rivaal Rangers FC eerder dit weekend punten liet liggen. Giovanni van Bronckhorst zag zijn manschappen niet verder komen dan 1-1 tegen Dundee United. Daardoor is het gat op de ranglijst inmiddels drie punten in het voordeel van Giakoumakis en zijn ploeggenoten. "Het resultaat van Rangers gaf ons vertrouwen. Het zorgde ook voor druk, want je wilt graag profiteren."

De spits die afgelopen seizoen furore maakte bij VVV-Venlo staat inmiddels op vijf treffers in de Schotse competitie. "Ik keek er echt naar uit om voor deze club te scoren, maar het belangrijkste is natuurlijk dat we wonnen. We hebben nu het gat in de competitie vergroot. Wij hebben laten zien dat we een goed team zijn, met veel persoonlijkheid. We gaven twee keer een doelpunt weg door spelhervattingen, daar moeten we aan werken", aldus de spits op het clubkanaal.

De Griekse goalgetter is vol vertrouwen na zijn heldenrol. Hij weet het zeker: "Wij worden kampioen. Dat willen we voor de club, maar helemaal voor de fans. Wij hebben een sterke selectie, de allerbeste van de competitie", besluit Giakoumakis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen