Wijndal waarschuwt Feyenoord: "We zijn op jacht, zeker weten"

19 februari 2022, 23:35

AZ had het in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo niet makkelijk, maar kon uiteindelijk toch opnieuw drie punten bijschrijven. Aanvoerder Owen Wijndal vertelde na afloop waarom het zo stroef liep en had alvast een waarschuwing voor de komende tegenstander, Feyenoord.

"We creëerden niet heel veel kansen, maar waren wel gewoon dominant", zo vatte Wijndal de eerste helft samen voor de camera van ESPN. "Zij zijn één keer voor ons doel geweest. Die scoorden ze, waardoor we het ons nog lastig maken, maar ik denk dat we het volwassen hebben uitgespeeld."

Door goals van Tijjani Reijnders en Vangelis Pavlidis won AZ met 2-1, maar gemakkelijk ging het niet. "We waren goed aan het opbouwen en kwamen er makkelijk doorheen, maar in de eindfase was de laatste pass net niet goed of hielden we de bal niet goed vast", analyseerde Wijndal.

Zelf merkte hij dat de wisselwerking tussen hem en Jesper Karlsson aan de linkerkant ook niet zo lekker liep als gebruikelijk. "Een kink in de kabel viel ook wel weer mee, maar ze speelden met vijf en konden veel kantelen, waardoor het lastig werd. Als het aan de linkerkant niet werkt, moeten we het aan de rechterkant zoeken. Dat hebben we gedaan."

Feyenoord

Zo boekte AZ wederom een overwinning. De ploeg is aan een opmars bezig en krijgt de top drie steeds meer in het vizier. De pijlen zijn nu gericht op Feyenoord: de nummer drie, de laatste ploeg die de Alkmaarders wist te verslaan, en de eerstvolgende tegenstander. "Dat wordt een belangrijke wedstrijd. We zijn op jacht, zeker weten", waarschuwde de zelfverzekerde Wijndal.

De Rotterdammers spelen morgen (zondag) om 14:30 uur eerst zelf nog een thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Als Feyenoord deze wint, gaat het met een voorsprong van zes punten de kraker tegen AZ in. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen