Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Jong bespreekt 'opvallend' sms'je dat hij van Busquets kreeg

De Jong bespreekt 'opvallend' sms'je dat hij van Busquets kreeg

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 februari 2022 – Kort nadat Frenkie de Jong in 2019 zijn toekomst verbond aan FC Barcelona, ontving hij een sms'je van Sergio Busquets. De Spaanse middenvelder heette De Jong welkom en liet hem weten dat hij contact kon opnemen als hij vragen had of advies wilde. Een attent, maar ook opmerkelijk gebaar. In een interview in The Guardian vertelt De Jong erover.

Het gebaar van Busquets was opmerkelijk omdat De Jong werd beschouwd als opvolger van de ervaren middenvelder. Toen de voormalig speler van Ajax in de voorbereiding van zijn debuut maakte tegen Chelsea, kopte Marca: Busquets heeft een probleem dat De Jong heet. Het weerhield Busquets er niet van om De Jong zich welkom te laten voelen.

Lees ookFrenkie de Jong weidt uit over één-op-één-sessies met Xavi

"Hij zei: geweldig dat je komt en als je iets nodig hebt, ben ik er om te helpen. Toen ik in Barcelona aankwam, raadde hij een restaurant aan en maakte hij een reservering voor mij en mijn vriendin Mikky. Ook had hij de eigenaar laten weten dat we zouden komen zodat alles goed voor ons geregeld was", vertelt De Jong. "Ik heb nooit het gevoel gehad dat er werd gedacht: er komt een nieuwe middenvelder bij, wat zou kunnen betekenen dat ik niet speel."

De Jong zegt dat iedereen hem altijd heeft willen helpen. "De besten spelen en alleen jij kunt dat beïnvloeden. Het is niet zo dat iemand anders de schuld krijgt als je niet speelt. En ik heb het gevoel dat iedereen er zo over denkt." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd