Malen kan gemis Haaland nog niet opvangen: "Stap teruggezet"

19 februari 2022, 16:33

Borussia Dortmund kan zondag tegen Borussia Mönchengladbach opnieuw niet beschikken over Erling Haaland. De afgelopen wedstrijden was het Donyell Malen die het daarom op zijn plek mocht laten zien. Daar is de oud-PSV'er echter nog niet helemaal in geslaagd.

Tijdens zijn persconferentie van zaterdagmiddag bevestigde Dortmund-trainer Marco Rose dat een rentree van Haaland nog niet aan de orde is. De vervolgvraag was hoe het gemis van de doelpunten van de topscorer kan worden opgevangen. "Anderen zullen nu moeten opstaan", reageerde Rose.

Eén van hen is uiteraard Malen, die de laatste drie wedstrijden in de spits stond. In die drie duels was hij echter goed voor niet meer dan één assist en nul doelpunten. "De laatste wedstrijden voelde het voor hem alsof hij een stap terug heeft gezet", vertelde zijn trainer.

De vraag is Malen het zondag tegen Borussia Mönchengladbach wel kan laten zien. Om 17:30 uur wordt er afgetrapt tegen de nummer dertien van de Bundesliga. In totaal was Malen tot dusver goed voor zes goals en zes assists in 31 wedstrijden (alle competities) voor Dortmund. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen