Bosz sluit vrede met Boateng en haalt verdediger terug bij Lyon

18 februari 2022, 22:05

Peter Bosz (58) heeft verdediger Jérôme Boateng weer in genade aangenomen. De routinier werd vorige week gepasseerd voor de wedstrijdselectie van Olympique Lyon, maar is inmiddels dus alweer opgenomen in het keurkorps.

Dat blijkt uit de wedstrijdselectie van de Franse topclub. Werd hij vorige week nog gepasseerd voor de gewonnen topper tegen OGC Nice, zit Boateng voor het treffen met RC Lens voor zaterdagavond gewoon weer bij de wedstrijdselectie. In de Franse pers werd de verbanning groots uitgemeten, maar volgens de Nederlandse coach klopte er weinig van de geruchten die de ronde deden.

Boateng zou het niet eens zijn geworden met Bosz over de gekozen tactiek van Olympique Lyon en lag bovendien in de clinch met enkele medespelers. Het wegsturen van Boateng leverde Bosz veel kritiek op in Frankrijk, maar voorzitter Jean-Michal Aulas stond achter de beslissing van de oefenmeester. Wel sprak hij de verwachting uit dat Boateng zou terugkeren in de wedstrijdselectie en dat is dus reeds gebeurd.

Lees ookBosz haalt uit naar Franse pers: "Veel dingen gelezen die vals zijn"

Helemaal duidelijk wat er gebeurd is, is het nog steeds niet. Wel is de lieve vrede dus teruggekeerd bij Lyon, dat bij een overwinning kan stijgen naar de vijfde plaats in de Ligue 1. RC Lens is een directe concurrent in de strijd om de Europese plaatsen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen