Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tottenham Hotspur legt coach Conte opmerkelijk interviewverbod op

Tottenham Hotspur legt coach Conte opmerkelijk interviewverbod op

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 februari 2022 – Tottenham Hotspur-manager Antonio Conte (52) heeft een bijzonder interviewverbod gekregen van zijn werkgever. De Engelse grootmacht wil niet dat de Italiaanse coach nog interviews geeft aan media uit zijn thuisland.

Dat heeft Conte vrijdag zelf uit de doeken gedaan tijdens de persconferentie met de Engelse media. Aanleiding voor de ban is een recent interview van de oefenmeester aan Sky Italia, wat volgens hem uit zijn context is getrokken. Uitspraken over de afgelopen transferwindow, waarin vier spelers vertrokken en er twee kwamen, werden vervolgens door de Engelse media weer gezien als een aanval op het technische beleid van Tottenham Hotspur.

Dat klopt volgens Conte allerminst en de coach ziet het probleem zelf ook niet. "Maar de club wil dat ik geen interviews meer geef aan de Italiaanse media. Vooral omdat de vertalingen niet goed overeenkomen met mijn visie", legt hij de opmerkelijke ban van de Spurs uit. "De voorzitter kent mijn visie gelukkig wel, maar dit soort interviews zorgt voor problemen tussen mij en de voorzitter." Hij vraagt zich hardop af wie er op uit zou zijn om zulke problemen te veroorzaken.

In de Italiaanse media werd eveneens gesuggereerd dat er misschien een vertrek van Conte werd geforceerd met de interviews, maar dat wordt in elk geval stellig ontkend door de hoofdrolspeler. Over de situatie van Steven Bergwijn kwam de Italiaan tijdens het persmoment nog wel met een positieve update: hij is komend weekend 'gewoon' inzetbaar in de topper tegen Manchester City. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd