Management noemt claim De Vrij 'belachelijk': "Niets tekort gekomen"

18 februari 2022, 15:40

Sports Entertainment Group (SEG) kan zich niet vinden in de eis van Internazionale-verdediger Stefan de Vrij. De Oranje-international eist een schadevergoeding van zo'n tien miljoen euro omdat hij van mening is dat hij door zijn voormalige managementbureau is opgelicht.

De Vrij maakte in 2018 transfervrij de overstap van SS Lazio naar de Italiaanse landskampioen en stelt dat zijn Inter hem een hoger salaris wilde bieden, maar deze uiteindelijk niet kreeg. Zonder dat hij ervan op de hoogte was, zou de rest van het bedrag als provisiesom aan SEG zijn betaald. Daar kwam De Vrij pas vorig jaar achter.

Volgens SEG vertegenwoordigde die partij De Vrij echter helemaal niet toen hij met zijn huidige club onderhandelde. "Tussen SEG en De Vrij bestond geen vertegenwoordigingsovereenkomst, niet schriftelijk, niet mondeling en ook niet stilzwijgend", zo meldde de advocaat van het management tijdens de rechtszaak, citeert VI Vandaag een medewerker van het bureau. Die stelt dat De Vrij 'niets tekort is gekomen' en noemt de ingediende claim 'belachelijk'.

De advocaat van De Vrij zegt dat het 'ongeloofwaardig' is dat SEG niet gelieerd was aan de voormalig Feyenoorder. "Geen enkele speler op dit niveau voert onderhandelingen zonder zaakwaarnemer." Ook kwam de advocaat van De Vrij met documenten op de proppen waarin het management aan hem refereert als 'onze cliënt'. Op 6 april wordt uitspraak gedaan in de zaak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen