'Vitesse laat zieke Bazoer medisch onderzoeken in ziekenhuis'

18 februari 2022, 15:10

Vitesse heeft Riechedly Bazoer naar het ziekenhuis gestuurd voor fysieke onderzoeken. De sterkhouder van de Arnhemmers kampt nog steeds met ziekte en Vitesse wil te weten komen waar de spelmaker precies mee kampt.

Bazoer moest afgelopen donderdag ook al het Conference League-duel bij Rapid Wien, waar met 2-1 verloren werd, aan zich voorbij laten gaan. In aanloop naar het eerste duel in het tweeluik begon Bazoer zich niet lekker te voelen en bleek al snel dat hij niet in actie kon komen.

Vitesse heeft nu volgens de Gelderlander besloten dat Bazoer moet worden onderzocht in het ziekenhuis. Wel schrijft de krant dat de verwachting is dat de klachten van de oud-Ajacied onschuldig zijn, al wil Vitesse wel graag weten wat het probleem is en of Bazoer nog een tijdje niet inzetbaar blijft.

Het Eredivisieduel van aanstaande zondag tegen concurrent FC Utrecht komt in ieder geval te vroeg voor Bazoer, maar mogelijk is hij voor de return tegen Rapid Wien van donderdag of de Gelderse derby van volgende week zondag wel op tijd fit. Dat zal afhangen van wat er in het onderzoek naar voren komt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen