Kuwas waarschuwt PSV voor return in Tel Aviv: "Een gekkenhuis"

18 februari 2022, 13:30

Een opvallende verschijning bij de tegenstander van PSV donderdagavond: Brandley Kuwas. De voormalig speler van onder andere Heracles Almelo en FC Volendam draagt tegenwoordig het shirt van Maccabi Tel Aviv. Met zijn ploeg ging hij in de Conference League met 1-0 onderuit in Eindhoven.

Toch ziet Kuwas genoeg mogelijkheden voor de return, volgende week. "Ik vond wel dat we stabiel stonden en dat we er soms gevaarlijk uitkwamen, maar je weet dat PSV in deze doen heel goed is", citeert Voetbal International. "Dus ik ben wel tevreden over het team, dat we hier met 1-0 hebben verloren. Ze hadden aardig wat kansen, dus ik ben blij met dit resultaat."

PSV won met minimale cijfers door een treffer van Cody Gakpo en had met een groter verschil kunnen winnen. "We moeten kijken waar we ze pijn kunnen doen in de return, want we hebben zeker wel kansen gecreëerd", zegt Kuwas. "Het waren er niet heel veel, maar vanuit daar kan je erop voortborduren om het gevaarlijk te maken. We zijn tevreden. Het gaat wel goed, ook in de competitie."

Het thuisvoordeel kan wel eens een belangrijke factor gaan zijn, denkt Kuwas. "Ik kan wel zeggen dat het stadion aardig vol zit, het is een gekkenhuis. De sfeer is er zeker weten. Ik geloof in mezelf en in het team, dus we kunnen zeker wat doen ja."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen