Bayern houdt contractsituatie Gravenberch goed in de gaten

18 februari 2022, 07:43

De kans lijkt steeds groter dat

' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch
M, VM (C) - Liverpool
€39M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch bezig is aan zijn laatste maanden in het shirt van Ajax. De middenvelder wordt begeerd door de Europese top en vooralsnog lijkt het er niet op dat hij zijn contract wil verlengen. Daardoor ligt hij na dit seizoen nog maar een jaar vast. Bayern München is nadrukkelijk geïnteresseerd.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat er inmiddels 'een wonder' nog is om het contract van Gravenberch bij Ajax nog te verlengen. 'Verkoop in de zomer is bittere noodzaak om niet weer met lege handen te komen te staan en het tekort op de transferbalans verder op te laten lopen'. Bayern zou dus van deze situatie willen profiteren door hem in de zomer over te nemen, al zijn er meer clubs die de afgelopen periode aan de middenvelder gelinkt zijn.

Zo werd hij in de Spaanse media in verband gebracht met Real Madrid, waar de jaren beginnen te tellen voor Toni Kroos, Luka Modric en Casemiro. Ook vanuit Italië en Engeland zouden meerdere clubs het talent nauwlettend in de gaten houden, waardoor de kans op een zomers vertrek steeds groter lijkt.

Gravenberch was afgelopen seizoen onomstreden onder Erik ten Hag, maar de trainer heeft inmiddels geëxperimenteerd met Steven Berghuis op die positie. Dat had alles te maken met een positieve coronatest bij het talent. Ook nu de middenvelder volledig hersteld is, krijgt Berghuis de voorkeur op die positie. Een vertrek van Gravenberch zou daarom relatief makkelijk opgelost kunnen worden, zonder zelf de markt op te gaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen