Druijf zegt 'sorry' tegen vriendin: "Verkeerde tijd doorgegeven"

17 februari 2022, 23:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ferdy Druijf heeft geen goede zaken gedaan voor het Nederlandse voetbal. De van AZ gehuurde aanvaller maakte al binnen de minuut de openingstreffer in het Conference League-duel van Rapid Wien met Vitesse (2-1). Maar dat is niet het grootste probleem: Druijf liet zijn vrouw veel te vroeg naar het stadion komen.

Ze was hier twee uur vantevoren. Ik had de verkeerde tijd doorgegeven aan de Uber, dus ze was hier veel te vroeg", lacht Druijf in gesprek met ESPN. "Die stond tweeënhalf uur voor de wedstrijd al voor het hotel. Het is vanaf daar ongeveer een half uurtje rijden. Ze vraagt op een gegeven moment aan me: hoe laat spelen jullie eigenlijk? Dus ik zeg: kwart voor zeven. Antwoordde ze dat ze er al om vijf uur was. Miscommunicatie. Dus sorry, haha."

En dus moet Druijf door het stof, al heeft hij zijn vriendin met zijn doelpunt ongetwijfeld trots gemaakt. "Ik denk het wel. Of ik haar nu maar mee uiteten moet nemen? Er zijn hier een hoop goede restaurants in de stad, dus dat komt wel goed. Maak je niet druk"

Druijf wordt tot het einde van het seizoen door AZ verhuurd aan Rapid Wien. De Alkmaarders haalden hem terug van KV Mechelen, waar zijn verhuur niet het gewenste resultaat opleverde. In Wenen is men zeer gecharmeerd van hem, waardoor Druijf ook tegen Vitesse vanaf de aftrap mocht starten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen