Letsch ontevreden met spel verliezend Vitesse én ontbreken VAR

17 februari 2022, 21:38

Vitesse ging donderdag in de Conference League-play-offs met 2-1 onderuit bij Rapid Wien. Ondanks de nederlaag hebben de Arnhemmers kans om de schade volgende week in GelreDome ongedaan te maken. Toch is trainer Thomas Letsch niet content met wat hij van zijn ploeg heeft gezien.

Vitesse had het geluk in Oostenrijk niet aan haar zijde. Zo werd er een op het oog zuiver doelpunt afgekeurd. "Ik heb het gezien, maar we spelen zonder VAR in de Conference League", reageert Letsch bij ESPN. "Ik kan niet begrijpen waarom die er in deze competitie niet is. Maar we moeten het accepteren."

Letsch vond het naar eigen zeggen 'moeilijker te accepteren' dat zijn ploeg zo zwak aan de wedstrijd begon. "Op beslissingen van de scheidsrechter hebben we geen invloed, wel op ons spel. En ons spel was niet acceptabel. In de hele eerste helft verdedigden we niet goed. De tweede helft was compleet anders. We hadden minimaal een gelijkspel verdiend."

Gelukkig hield een laat doelpunt van Openda Vitesse in leven. De aanvaller ontbreekt echter wel volgende week, nu hij door zijn gele kaart is geschorst. "Het was een erg stomme gele kaart. Is hij geschorst? Oh, not good", zegt Letsch. "Hij is belangrijk voor ons, maar Bero was ook geschorst en Bazoer afwezig. Dat mag geen excuus zijn. We moeten werken aan de dingen waar we zelf invloed op hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen