Opnieuw kritiek op Houwen: "Handig als je een goede keeper hebt"

17 februari 2022, 19:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jeroen Houwen verkeert niet in grootste doen. Ook op bezoek bij Rapid Wien maakt de Vitesse-doelman geen sterke indruk. Zo stond hij bij de openingstreffer van Ferdy Druijf verkeerd gepositioneerd, vinden de analisten bij ESPN.

"Ze hebben het over een belangrijk fundament neerleggen, dit en dat", begint Arnold Bruggink. "Dan is het natuurlijk wel handig als je een goede keeper hebt. We waren geen minuut aan de gang en de eerste de beste kans zit erin. Dat mag natuurlijk niet gebeuren."

"De positie van de keeper is gewoon niet goed, bij die eerste goal", vindt Pierre van Hooijdonk. "Kijk die voorzet en waar Houwen staat. Hij staat op gelijke hoogte met de eerste paal." Bruggink gaat verder. "De vertwijfeling die in het elftal zit, stempt niet al te hoopvol. Er wordt constant naïef verdedigd."

Marciano Vink geeft Vitesse niet al te veel kans op een goed einde van de wedstrijd. "Ik denk dat ze wel willen, maar niet weten hoe. Alsof het ventiel is leeggelopen, daar lijkt het echt op. Klungelige fouten, spelers die niet lekker in hun vel zitten. Al met al geen beste eerste helft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen