KNVB zet door besmettingen streep door duel FC Eindhoven - ADO

17 februari 2022, 19:30

De wedstrijd tussen FC Eindhoven en ADO Den Haag die vrijdagavond op het programma stond, is afgelast. De KNVB laat weten dat er bij de thuisploeg te veel coronabesmettingen zijn. Dat de wedstrijd daardoor wordt afgelast is opvallend.

Want ook ADO wilde namelijk dat het duel werd uitgesteld vanwege een corona-uitbraak in het eigen kamp. De voetbalbond zegt dat bij de Brabanders een te grote groep in één keer besmet is geraakt. 'Daardoor kan FC Eindhoven tegen ADO Den Haag geen team op de been brengen. Na overleg tussen de clubarts van de Eindhovenaren en de bondsarts van de KNVB is besloten de wedstrijd uit te stellen.'

Het verzoek tot uitstel van ADO was daardoor niet meer relevant. Ook maakten de Hagenaars donderdag al melding van een corona-uitbraak in de selectie. Om die reden kwam de ploeg van trainer Ruud Brood donderdag ook het trainingsveld niet op.

Ook het trainingscomplex van ADO is door de besmettingsgolf gesloten. Het is nog onbekend wanneer de wedstrijd tussen FC Eindhoven en ADO Den Haag wordt ingehaald. 'Een nieuwe speeldatum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt', besluit de KNVB.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen