Agüero verdedigt Messi: "En niet omdat ik toevallig zijn vriend ben"

17 februari 2022, 18:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sergio Agüero is niet te spreken over de kritiek die zijn vriend Lionel Messi krijgt op zijn recente optredens bij Paris Saint-Germain. De onlangs gestopte oud-spits laat dat weten via zijn kanaal op Twitch.

"Messi speelde goed en brak de linies van Madrid", stelt Agüero. De Argentijn moest een punt achter zijn loopbaan zetten, nadat er hartproblemen bij hem werden geconstateerd. Hij heeft nu het idee dat hij het voor Messi moet opnemen. "En dat doe ik niet omdat ik toevallig zijn vriend ben."

Onder andere in L'Equipe kreeg Messi het flink te verduren. De prominente krant noemde de kleine Argentijn zelfs 'de slechtste speler van het veld' in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid (1-0). Messi leed 23 keer balverlies en was ongelukkig. Het Spaanse Mundo Deportivo zag een speler die 'geen schim was van zijn Barcelona-tijdperk'.

Agüero is het daar niet mee eens. "Ik vond hem wel goed spelen, hij was zeer actief", is de clublegende van Manchester City van mening. Hij vindt dat er met andere ogen naar Messi wordt gekeken, omdat hij door velen wordt gezien als de beste speler ter wereld. "In Frankrijk proberen de kranten en magazines hem kapot te maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen