Schmidt geeft tekst en uitleg bij ongebruikelijke positie Max

17 februari 2022, 18:18

Roger Schmidt heeft uitgelegd waarom Philipp Max op een voor hem ongewone positie start tegen Maccabi Tel Aviv. De 28-jarige Duitser zal in de eerste wedstrijd van het tweeluik in de Conference League in het hart van de verdediging plaatsnemen.

Max is van origine een linkervleugelverdediger, maar zal zich tegen Maccabi Tel Aviv als centrale verdediger overeind moeten zien te houden. "Jammer genoeg heeft Armando Obispo gisteren op de training een botsing gehad. Hij was een beetje duizelig, dus was geen optie voor vandaag", aldus Schmidt tegen PSV TV vlak voor de aftrap.

Naast Obispo zijn André Ramalho (langdurig geblesseerd) en Olivier Boscagli (geschorst) er ook niet bij tegen de Israëlische tegenstander. "We moesten dus op zoek naar een oplossing, maar ik denk dat Philipp Max het kan. De spelers om hem heen zullen hem helpen een goede wedstrijd te spelen", besluit Schmidt.

Naast Obispo, Ramalho en Boscagli ontbreken ook Yvon Mvogo, Ibrahim Sangaré, Maximiliano Romero, Ryan Thomas, Carlos Vinícius en Jenson Seelt tegen Maccabi Tel Aviv.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen