PSV met Philipp Max als centrale verdediger tegen Maccabi

17 februari 2022, 17:31   Bijgewerkt: 17 februari 2022, 17:43

Roger Schmidt heeft de opstelling van PSV voor het thuisduel met Maccabi Tel Aviv in de play-offs van de Conference League bekendgemaakt. Door de afwezigheid van André Ramalho, Olivier Boscagli en Armando Obispo zal Philipp Max als centrale verdediger beginnen. De wedstrijd in het Philips Stadion gaat om 18.45 uur van start.

Schmidt moet door een waslijst aan afwezigen puzzelen bij PSV. Naast Ramalho, Boscagli en Obispo zijn ook Yvon Mvogo, Ibrahim Sangaré, Maximiliano Romero, Ryan Thomas, Carlos Vinícius en Jenson Seelt er niet bij tegen Maccabi Tel Aviv. Met name achterin is de keuze niet bepaald reuze voor de Duitse oefenmeester.

Op doel bij PSV staat Joël Drommel. Voor hem staan naast Max ook Phillipp Mwene, Jordan Teze en Mauro Júnior. De controlerende middenvelders zijn Joey Veerman en Érick Gutiérrez, terwijl Noni Madueke, Mario Götze, Cody Gakpo en Eran Zahavi voor de aanvallende impulsen moeten zorgen.

PSV begon het seizoen in de voorronde van de Champions League en is via de groepsfase van de Europa League in de Conference League terechtgekomen. Overleven de Eindhovenaren de tussenronde, dan voegen zij zich bij AZ en Feyenoord bij de laatste zestien van het toernooi. Vitesse neemt ook deel aan de play-offs en speelt vanavond tegen Rapid Wien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen