FC Twente-directeur steunt Van der Sar: "Het is nooit eerder gebeurd"

17 februari 2022, 15:59

FC Twente-directeur Paul van der Kraan heeft begrip voor de moeilijke situatie waarin zijn collega bij Ajax, Edwin van der Sar, zich momenteel bevindt na het vertrek van Marc Overmars. Bij VoetbalTijd zegt Van der Kraan mee te leven met de oud-doelman.

"Het is natuurlijk een heel vervelende situatie. En een waar niemand om heeft gevraagd" begint Van der Kraan. "Hij moet optreden. Dat is lastig, want er is geen handleiding voor zo'n situaite. Het is nooit eerder gebeurd, dus dan is het lastig om daar je weg in te vinden."

Van der Kraan zou niet graag in de schoenen van Van der Sar willen staan. "Van der Sar en Overmars zijn vrienden en hebben ook nog met elkaar op het veld gestaan, dus het is een heel vervelende situatie. Ik hoop dat ze de goede beslissingen nemen en er op een goede manier uitkomen." 

Van der Kraan laat tevens weten dat bij FC Twente nu protocollen op tafel liggen voor grensoverschreidend gedrag op de werkvloer. "Wat we gemeend hebben te moeten doen, nadat dit allemaal naar buiten kwam, is het protocol actiever bij de mensen onder de aandacht brengen. Dan heb ik het over de spelers, de medewerkers en de jeugdafdeling", aldus de beleidsbepaler van de club uit Enschede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen