Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mooi: Damian van der Vaart gaat met debuut vader achterna

Mooi: Damian van der Vaart gaat met debuut vader achterna

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 februari 2022 – Damian van der Vaart (15) heeft woensdag zijn officieuze profdebuut gemaakt. De zoon van Rafael van der Vaart, die ook nog altijd betrokken is bij Esbjerg fB, viel in een oefenwedstrijd met Aarhus Fremad een kwartier voor het einde in. 

In de oefenwedstrijd kwam hij in het elftal voor Nikolaj Lund. Op dat moment stond de formatie overigens al met 3-0 achter en uiteindelijk viel de uitslag met 4-0 zelfs nog hoger uit. Voor Van der Vaart jr., die officieel nog niet gedebuteerd heeft in de hoofdmacht, waren het zijn eerste minuten in de hoofdmacht van de Deense club. Zijn vader speelde eerder ook enkele wedstrijden voor de Deense club.

Lees ookDamián van der Vaart treedt op verjaardag in voetsporen vader

Eerder maakte Van der Vaart jr. wel ook al minuten in het tweede team van Esbjerg fB en gaf destijds meteen een assist bij die wedstrijd. In mei vorig kalenderjaar tekende de Nederlander zijn eerste profcontract bij de Deense club, die uitkomt op het tweede niveau van Denemarken. Net als de 109-voudig international speelt Damian van der Vaart bij voorkeur op het midenveld. 

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd