Staat PSV-spits Zahavi tegenover zijn nieuwe werkgever?

17 februari 2022, 07:55

PSV-spits Eran Zahavi (34) staat donderdagavond niet alleen tegen een van zijn oude clubs Macabbi Tel Aviv, maar mogelijk ook tegen zijn toekomstige werkgever. De aanvaller is na dit seizoen transfervrij en de verwachting is de tegenstander in de Conference League van de Eindhovenaren een serieuze poging gaat wagen voor diens diensten.

Dat verwacht Oren Josipovich, een Israëlische sportjournalist, althans tegenover het Algemeen Dagblad. "Er zijn veel speculaties dat hij teruggaat naar Israël. Stoppen gaat hij na dit seizoen sowieso nog niet, verwacht ik. Hij heeft altijd gezegd dat hij zeker tot zijn 37ste of 38ste door wil met voetballen", aldus Josipovich, die denkt dat de tegenstander van donderdagavond wel een hengel zal uitwerpen naar de diensten van Zahavi.

"Maccabi zal er alles aan doen om een goede indruk op hem te maken en heeft komend seizoen ook weer geld om te investeren", zei de journalist. In zijn eerste periode bij Maccabi Tel Aviv maakte Zahavi namelijk 122 doelpunten in 157 wedstrijden en gaf ook nog eens bijna dertig (28) assists. Dat men hem bij die club niet is vergeten, blijkt wel uit de massale kaartverkoop voor het Conference League-duel.

Lees ook: Zahavi twijfelde over vertrek: "Besloten op het mooie te focussen"

"Er zijn al 25.000 kaarten verkocht voor de wedstrijd, die daarmee bijna uitverkocht is. Niet omdat het om een Europees duel gaat, niet omdat het PSV is, maar puur omdat Eran Zahavi meedoet", weet Josipovich. Bij PSV zijn de cijfers van Zahavi met 26 goals in 61 wedstrijden vooralsnog iets minder sterk dan bij zijn oude en mogelijk dus ook toekomstige werkgever Maccabi Tel Aviv.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen