'Duitse grootmachten zetten in op ex-spits Vitesse'

16 februari 2022, 15:22

Armando Broja kan zijn loopbaan vervolgen in de Duitse Bundesliga. De huidige aanvaller van Southampton maakt dit seizoen veel indruk in de Premier League en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van diverse topclubs. Naast Engelse interesse zijn Bayern München en Borussia Dortmund in de markt voor de voormalig spits van Vitesse.

Dat schrijven meerdere bronnen in Engeland. Broja wordt dit seizoen door Chelsea verhuurd aan Southampton, waar hij tot dusverre veel indruk maakt. Aan het einde van dit seizoen keert hij terug naar Londen, maar de spits uit Albanië lijkt daar geen serieuze kans in de hoofdmacht te krijgen. De kans is daarom groot dat hij in de zomer van club gaat wisselen.

De twintigjarige spits, die ook op de radar van Arsenal zou staan, was dit seizoen in twintig competitiewedstrijden goed voor zes doelpunten. Afgelopen seizoen werd de aanvaller nog gestald bij Vitesse. In dertig Eredivisie-duels liet hij het net tien keer bollen.

De geïnteresseerde clubs zullen de portemonnee moeten trekken voor Broja. De jonge aanvalsleider heeft namelijk een contract voor liefst vijf seizoenen bij de Engelse topclub Chelsea.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen