Forse tegenvaller FC Twente: sterkhouder weken uitgeschakeld

16 februari 2022, 10:37   Bijgewerkt: 16 februari 2022, 10:44

FC Twente heeft in de jacht op een plek in de top vier een forse tegenvaller te verwerken gekregen. De twintigjarige sterkhouder Mees Hilgers moet de komende weken toekijken met een blessure aan zijn lies. Uit een scan bleek dat de verdediger schade heeft opgelopen en voorlopig rust moet houden.

Dat bevestigt de club op de eigen kanalen. De twintigjarige verdediger moest zich zondag na 84 minuten spelen tegen Ajax laten wisselen. Al direct vreesde de medische staf van FC Twente dat hij voorlopig uit de roulatie zal zijn. De club schrijft zelf dat de verdediger weken niet inzetbaar is. Over de exacte duur van zijn afwezigheid worden geen uitspraken gedaan.

FC Twente zal flink balen van de afwezigheid van Hilgers, die komend seizoen sowieso de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles mist. FC Twente staat momenteel op de vijfde plaats en heeft nummer vier AZ scherp in het vizier. Volgens Tubantia wijst alles erop dat Julio Pleguezuelo de komende weken als vervanger van Hilgers zal gaan optreden. Hij miste Ajax-uit wegens een blessure.

Hilgers beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak in de Eredivisie. Hij deed al twintig wedstrijden mee en vormt een betrouwbaar blok met Robin Pröpper. Feyenoord zou de verdediger volgens diverse geruchten in de gaten houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen