'PSG flikt Wijnaldum-kunstje opnieuw met FC Barcelona'

3 maart 2022, 10:32

FC Barcelona moet opnieuw vrezen voor een kaappoging van Paris Saint-Germain. Nadat vorig jaar Georgino Wijnaldum voor de neus van de Catalaanse grootmacht opgepikt werd, dreigt mogelijk met Franck Kessié (25) hetzelfde te gebeuren. De middenvelder van AC Milan is transfervrij, maar is ook op de lijstjes terechtgekomen van FC Barcelona.

Dat meldt El Mundo Deportivo dinsdag althans. FC Barcelona wordt al langere tijd voorzichtig gelinkt aan de Ivoriaan, die de Catalanen dolgraag willen binnenhalen. De enige vraag is hoe ze dat gaan financieren, want de belangstelling staat vast. Maar daarvoor moet het concurrenten met inmiddels ook PSG, want de Franse topclub heeft zich ook gemeld in de race om 'een van de juwelen op de transfermarkt'.

'Leonardo, die Milan door zijn verleden goed kent, is een specialist in het binnenhalen van transfervrije spelers', schrijft de Spaanse krant. Naast Wijnaldum kwamen ook bijvoorbeeld Sergio Ramos, Lionel Messi en Gianluigi Donnarumma naar Parijs. Eerder werden ook de transfervrije spelers Paul Pogba en Antonio Rüdiger genoemd voor het Parc des Princes en het nieuwste transfertarget is dus Kessié. 

Lees ookFC Transfervrij: deze Nederlanders lopen dit jaar uit hun contract

Afgelopen tijd werd de middenvelder uitgefloten door de fans in het San Siro omdat hij zijn contract niet wil verlengen. Eerder gebeurde overigens het omgekeerde tussen FC Barcelona en PSG; nog voor de komst van Wijnaldum hielden de Catalanen Frenkie de Jong uit handen van de Franse club. Dat de Nederlander vorig jaar op het laatste moment niet voor Barcelona, maar Parijs koos, voelde derhalve vooral als de juiste transferrevanche. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen