Van Basten waarschuwt Kökcü: "Dat gebeurt elke keer weer"

14 februari 2022, 22:45

Orkun Kökcü zou hoog op het wensenlijstje van Arsenal staan. De middenvelder doet het dit hele seizoen al goed bij Feyenoord, maar in de laatste wedstrijden begint hij ook belangrijker te worden met doelpunten en assists. Marco van Basten vindt het voor de middenvelder te vroeg om te vertrekken in de zomer.

Bij Rondo op Ziggo Sport wordt de situatie van Kökcü besproken, die dus kan verkassen naar de Premier League. Het is niet de eerste keer dat de Londenaren worden genoemd als mogelijk nieuwe werkgever, maar Van Basten zou het op dit moment afraden. "Hij moet zeker nog anderhalf jaar bij Feyenoord blijven spelen. Sterker worden, je basisplaats vasthouden en dan op een gegeven moment naar het buitenland."

De analist heeft genoeg spelers gezien die te vroeg vertrokken uit Nederland en bij hun nieuwe club op een zijspoor terechtkwamen. "Spelers gaan veel te jong weg, dat gebeurt elke keer weer. Je ziet het zelfs aan de grote jongens die naar Barcelona en Real Madrid gingen. Ook zij hebben er problemen mee gehad", aldus de oud-voetballer.

Kökcü liet afgelopen week al weten dat hij openstaat voor een transfer, al vindt hij het niet erg als hij nog een jaar in De Kuip blijft. Dat vertelde hij aan Feyenoord TV. "Het is toch wel bekend dat Feyenoord er financieel niet heel goed voorstaat, dus het liefst wil ik op het juiste moment een mooie transfersom opleveren voor Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen