'Hekkensluiter van Serie A wil stunten: Pirlo krijgt aanbieding'

14 februari 2022, 19:44

Salernitana wil stunten met de komst van Andrea Pirlo. De hekkensluiter van de Serie A denkt er serieus aan om trainer Stefano Colantuono van de hand te doen, maar de club wil dan eerst zeker weten dat er een betere oefenmeester voor hem in de plaats komt. Daarom zou er contact opgenomen zijn met de voormalig voetballer, die eerder bij Juventus aan het roer stond.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport. De Italiaanse club heeft hem een aanbieding gedaan voor vier seizoenen, maar Pirlo heeft nog niet gereageerd. Hij wil rustig nadenken over het aanbod. Desondanks is de verwachting bij het medium dat de trainer binnen enkele dagen met een antwoord gaat komen. Of hij oren heeft naar het avontuur, is maar de vraag. Eerder wees hij al aanbiedingen van Genoa en het nationale elftal van Polen af.

Mocht Pirlo wel in zee gaan met de club, dan wacht hem een helse klus. Salernitana staat laatste met twaalf punten uit 24 wedstrijden. Om boven de degradatiestreep uit te komen aan het einde van het seizoen, moet de trainer minstens tien punten inlopen meer pakken dan nummer negentien Genoa en nummer achttien Venezia. Salernitana heeft tot dusver slechts zeventien keer gescoord en kreeg al 56 doelpunten om de oren.

Pirlo is clubloos na zijn vertrek bij Juventus. Hij speelde eerder voor die club en mocht daar ook zijn eerste stappen zetten als trainer, maar lang duurde dat avontuur niet. Na een teleurstellende vierde plaats in de competitie moest hij plaatsmaken, al won hij wel de beker met de Oude Dame. Zijn opvolger Massimiliano Allegri doet het vooralsnog niet beter. Ook hij staat momenteel op de vierde plaats.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen