Hakkelende Edwin van der Sar gekraakt bij ESPN: "Hak op de tak"

13 februari 2022, 17:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Edwin van der Sar heeft zondagmiddag voor de eerste keer van zich laten horen na het vertrek van Marc Overmars. Dat deed de algemeen directeur van Ajax niet bepaald vlekkeloos, zo oordeelde ESPN-analisten Kenneth Perez en Arnold Bruggink. Zij waren niet te spreken over het interview.

"Zijn presentatie laat te wensen over", aldus Perez over het interview van Hans Kraaij met Van der Sar. "Hij is wel behoorlijk zenuwachtig. Maar als je daar gaat staan, moet je alle datums paraat hebben. Dan ben je tot op je tandvlees voorbereid. Je moet precies weten wanneer wat gebeurd is. Hij springt van de hak op de tak. Als je dit soort belangrijke dingen gaat bespreken, zet je alles desnoods op papier."

Ook collega Bruggink denkt dat de Ajacied het beter aan had moeten pakken. In eerste instantie liet Van der Sar lange tijd niets van zich horen. Dat leidde ook al tot veel onrust. "Ik vond het ongelooflijk ongemakkelijk. Het is gecompliceerd, maar zijn verhaal schoot alle kanten op. Hij heeft de schrijvende pers eerst te woord gestaan, dus je zou zeggen dat het hetzelfde verhaal is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen