Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Opstellingen: Slot laat Pedersen links liggen, Van Hooijdonk basis

Opstellingen: Slot laat Pedersen links liggen, Van Hooijdonk basis

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 februari 2022 – Feyenoord neemt het zondagmiddag om 14:30 uur op tegen RKC Waalwijk, maar wederom zonder Marcus Holmgren Pedersen. Lutsharel Geertruida krijgt net als in de vorige wedstrijd de voorkeur van Arne Slot. Heerenveen en NEC spelen op hetzelfde tijdstip en bij de thuisploeg maakt winteraanwinst Sydney van Hooijdonk zijn debuut.

Ook spelen bij Heerenveen de aanwinsten Thom Haye, die vorige week ook al in de basis stond en Amin Sarr, die voor twee miljoen werd gekocht en vorige week inviel. Joost van Aken zit voor het eerst bij de selectie, maar begint nog niet in de basis. Ook de deze winter gehaalde Anas Tahiri zit op de bank. 

Opstelling RKC: Vaessen; Touba, Meulensteen, Adewoye; Wouters, Oukili, Anita, Gaari; Bakari, Kramer, Odgaard.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Malacia, Senesi, Trauner, Geertruida; Kökcü, Til, Aursnes; Sinisterra, Linssen, Jahanbakhsh.

Opstelling Heerenveen: Mous; Van Ewijk, Dresevic, Bakker, Woudenberg; De Jong, Madsen, Haye; Al Hajj, Van Hooijdonk, Sarr.

Opstelling NEC: Branderhorst; El Karouani, Guth, Odenthal, Marquez, Van Rooij; Barreto, Schöne Tavsan; Mattson, Okita. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd