Kraay vertelt opvallende anekdote over Feyenoord-poging Veerman

13 februari 2022, 13:12

Joey Veerman maakte afgelopen winter de overstap van SC Heerenveen naar PSV. De middenvelder kon echter ook rekenen op interesse vanuit Feyenoord, maar de Eindhovenaren waren uiteindelijk bereid om meer geld op tafel te leggen voor Veerman. Hans Kraay jr. zat aan tafel bij Goedemorgen Eredivisie en vertelt een opmerkelijke anekdote over de onderhandeling van Feyenoord.

Aan tafel zat onder meer technisch directeur van Feyenoord Frank Arnesen en Kraay vroeg hoe Feyenoord-transfers tot stand komen. Die vraag onderbouwde hij vervolgens met een situatie die hij onlangs toevallig meemaakte. "Ik zat tussen kerst en oud & nieuw toevallig op Bonaire naast een van de vrienden van Feyenoord en zijn telefoon ging op het strand."

"Hij zegt: als jij een miljoentje doet, dan doe ik ook een miljoentje. Dus ik vroeg wat dat voor een gesprek was. Toen zei hij dat hij de vraag kreeg of hij er een miljoen euro wilde bijleggen voor Veerman." Daarover verbaasde Kraay zich, ondanks dat hij weet dat de situatie van Feyenoord financieel gezien lastig is.

Lees ook: Schmidt verkiest Sangaré en Guti boven Veerman: "Is totaalpakket"

"Moeten jullie altijd zo plukken en trekken voor transfers?" Arnesen kon niet ontkennen dat het er momenteel zo aan toe gaat bij de club. "Voorlopig wel ja. Het probleem bij Feyenoord is dat we de laatste vijf jaar in de min zitten met in- en uitgaande transfers. Dat is eigenlijk heel raar voor een Nederlandse topclub, omdat Nederland een verkoopland is, maar wel de realiteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen