Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zahavi twijfelde over vertrek: "Besloten op het mooie te focussen"

Zahavi twijfelde over vertrek: "Besloten op het mooie te focussen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 februari 2022 – De 5-0 zege van PSV op Vitesse was ook de wedstrijd waarin Eran Zahavi voor het eerst na veel tegenslagen weer trefzeker was. De spits opende al na vier minuten de score, zijn eerste treffer sinds eind oktober. Na veel blessureleed en opnieuw een inbraak is hij blij dat hij zijn doelpunten nog altijd voor PSV mag maken.

In december werd er voor de tweede keer sinds hij in Nederland woont ingebroken in het huis van Zahavi. De geruchten gingen daarom dat hij het land tijdens de winterse transferperiode graag wilde verlaten. "Dat zijn geruchten, daar heb ik geen controle over", zei de Israëliër achteraf tegenover ESPN. "Natuurlijk was het lastig voor ons toen dit opnieuw gebeurde. Maar ik heb opnieuw veel steun gekregen van de club en mijn familie. Ik ben in Eindhoven aan iets begonnen, dat wil ik afmaken."

Zahavi gaf aan wel degelijk getwijfeld te hebben over een vertrek, al had hij de knoop al snel doorgehakt. "Er waren wat twijfels, maar we hebben besloten om te focussen op de mooie dingen, en niet op de slechte. Elk moment dat ik op het veld sta ben ik gelukkig. Daar denk ik aan", vertelde de spits, voor wie de steun van zijn familie daarbij doorslaggevend was. "Mijn doelpunt vandaag was voor hen. Zonder hen denk ik niet dat ik met de situatie om kon gaan en door kon gaan zoals ik nu gedaan heb."

Blessure
Het was niet de enige tegenslag waar Zahavi dit seizoen mee te maken kreeg. Ook lag hij er bijna drie maanden uit met een vervelende blessure. Dat hij vervolgens terug zou keren in de basis, was niet vanzelfsprekend. "Je twijfelt altijd. Als je er zo lang uitligt, zie je het niet heel positief in. Van tevoren wist ook niemand hoe lang het zou duren. Ik heb ervoor gekozen om me niet te laten opereren en ik denk dat dat de juiste beslissing was. Ik heb hard gewerkt om te staan waar ik nu sta en ik ben heel blij om weer op het veld te staan."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd