Gakpo straalt na klinkende zege: "Ik ben blij en trots op hem"

12 februari 2022, 22:57

PSV wist zaterdagavond met speels gemak te winnen van Vitesse. De Eindhovenaren wonnen met 0- in een flitsende wedstrijd. Het was de grootste overwinning onder Roger Schmidt in de Eredivisie. Alle reden voor Cody Gakpo om met een grote glimlach voor de camera te verschijnen na het laatste fluitsignaal.

"Het spel was goed. Zeker in de eerste helft begonnen we goed en eindelijk lukte het een keer om de score uit te breiden. Dat is belangrijk en geeft een lekker gevoel. De ballen vlogen er gewoon in, we benutten de kansen goed, kwamen goed in de ruimtes en gunden elkaar ook de bal. Het liep lekker", vertelt de aanvaller in gesprek met ESPN, vlak na het laatste fluitsignaal.

Lees ook: De conclusies na de voetbalshow van PSV op bezoek bij Vitesse

Gakpo wist een keer te scoren in het GelreDome, na een uitstekende actie van Noni Madueke. De Engelse vleugelaanvaller stond lang aan de kant met een blessure, maar liet nu zien dat hij weer helemaal terug is. "Dat is natuurlijk fijn, voor hem was het een lange weg. Ik ben alleen maar blij en trots op hem dat hij het zo goed doet", vertelt de Nederlander, die zelf ook profijt heeft van een teamgenoot in vorm. De verdedigers van de tegenstander kunnen daardoor niet alleen focussen op Gakpo, waardoor hij wat meer vrijheid krijgt.

"Dat is wel een beetje hoe het werkt, als het van twee kanten komt. Maar de andere spelers die daar hebben gespeeld zijn ook allemaal goed, op hun eigen manier", aldus de Eindhovenaar, die na deze klinkende zege vol vertrouwen naar de komende maanden kijkt. "We hebben het gevoel weer een beetje terug van hoe we wedstrijden op slot kunnen gooien. Nu moeten we dit vasthouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen