Van Bronckhorst mag blijven hopen op hattrick aan bekerprijzen

12 februari 2022, 21:01

Giovanni van Bronckhorst mag blijven hopen op de Schotse beker, nadat hij als oefenmeester van Feyenoord het bekertoernooi ook al twee keer op zijn naam mocht schrijven. De trainer zag zijn manschappen met 0-3 winnen van vierdeklasser Annan Athletic. Door die zege is de club nu verzekerd van een ticket voor de kwartfinale.

De Nederlandse trainer besloot om te rouleren, waardoor Aaron Ramsey in de basis mocht beginnen. De middenvelder wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Juventus. Met hem in de ploeg had Rangers vanaf de eerste seconden de wedstrijd stevig in handen. Na zeven minuten lag de bal al tegen de touwen door Filip Helander. Nog voor rust werd de marge verdubbeld via Kemar Roofe en zelfs de derde treffer kwam voor de spelers thee konden drinken. Fashion Sakala was nu de gelukkige.

Bayer LeverkusenVfB Stuttgart 4-2

De Nederlanders Mitchel Bakker, Jeremie Frimpong en Daley Sinkgraven mogen blijven hopen op de tweede plaats in de Bundesliga. De eerste twee stonden in de basis tegen VfB Stuttgart en konden maar liefst vier keer juichen. De ploeg moest een beetje op gang komen, want na veertig minuten wed de eerste treffer van de wedstrijd pas gemaakt. Moussa Diaby werd de gevierde man, al kon hij er niet heel erg lang van genieten. Tiago Tomas scoorde negen minuten later de gelijkmaker.

In minuut 52 kwam Leverkusen weer op voorsprong via Amine Adil. De wedstrijd leek in 2-1 te eindigen, maar in de slotfase werden de kijkers nog getrakteerd op een spektakelstuk. Vier minuten voor tijd maakte Florian Wirtz de derde treffer van de thuisploeg, waarna Tomas twee minuten later de spanning voor de tweede keer terugbracht met een treffer. In de laatste minuut zette spits Patrik Schick de eindstand op het bord. De ploeg is nog maar twee punten verwijderd van nummer twee Borussia Dortmund, al heeft die club nog een duel tegoed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen