PSG wijst bijzonder verzoek van Franse stuntclub Versailles af

PSG wijst bijzonder verzoek van Franse stuntclub Versailles af

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 februari 2022 – Paris Saint-Germain heeft het verzoek van Versailles om eenmalig gebruik te maken van het Parc des Princes afgewezen, zo maakt Le Parisien bekend. De stuntclub moet zodoende op zoek naar een ander stadion voor de bekerontmoeting van OGC Nice.

Versailles, een Franse vierdeklasser, plaatste zich woensdag voor de halve finale van de Coupe de France door na strafschoppen met Bergerac Foot af te rekenen. Eerder in het toernooi zette de club Olympique Lumbrois (3-2), AS Poissy (1-0), Sarre-Union (1-0), La Roche Vendée (4-0) en Toulouse (1-0) opzij.

Versailles kan de wedstrijd niet in het eigen stadion spelen omdat volgens een oude wet binnen een straal van vijf kilometer van het kasteel van Versailles geen kunstlicht mag worden aangestoken. Stadionlampen zijn dan ook niet aanwezig in het Stade de Montbauron. Omdat de wedstrijd tegen Nice 's avonds wordt gespeeld, moet Versailles noodgedwongen op zoek naar een ander stadion om de halve finale van de Coupe de France te spelen.

Paris Saint-Germain stelt zijn stadion in elk geval niet beschikbaar. De kans is groot dat Versailles nu uitwijkt naar het Stade Charléty, de thuishaven van Paris FC. Versailles neemt het op woensdag 2 maart op tegen Nice.

Reacties

gerelateerd