Ajax-verdediger Martínez laat interesse FC Barcelona links liggen

11 februari 2022, 23:52

Ajax-verdediger Lisandro Martínez (24) is niet bezig met een volgende stap in zijn loopbaan. De linkspoot in de achterhoede van de Amsterdammers werd recent gelinkt aan FC Barcelona, maar is daar naar eigen zeggen nog volledig niet mee bezig.

"Ik denk helemaal niet aan een volgende stap. Ik wil vooral van het moment genieten. We spelen geweldig en het is heerlijk om hier bij Ajax te zijn", liet Martínez tegenover het Algemeen Dagblad de belangstelling vanuit Catalonië volledig links liggen. Eerder stak ploeg- en landgenoot Nicolas Tagliafico niet onder stoelen of banken dat hij wel graag de overstap had gemaakt naar Camp Nou, maar dat is voor Martínez dus zeker niet het geval.

De centrale verdediger geniet vooral hoe het momenteel met Ajax gaat in de diverse competities. "We worden steeds beter. En als het team op zo'n niveau presteert, kan iedereen uitblinken", weet hij. "Ik wil iedereen laten zien, samen met Jurriën Timber en Edson Álvarez, dat we veilig zijn achterin. En ik wil op mijn plek de beste worden."

Lees ook'FC Barcelona wil Tagliafico óók

En dat is best bijzonder, aangezien hij een jaar geleden nog bankzitter was bij Ajax. "In de eerste maand had ik het er wel moeilijk mee. Ik kwam hier omdat ik Ajax als één van de beste teams van de wereld zag en hier per se wilde slagen. Ik wilde me laten zien. En als je niet speelt, gaat dat ook ten koste van je vertrouwen", aldus de Argentijn, die niet wilde opgeven en voor zijn kansen ging. "Ik ging nog harder werken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen