Zoon Ronaldo (11) treedt met contract in voetsporen vader

11 februari 2022, 14:04

Cristiano Ronaldo Jr. heeft een jeugdcontract getekend bij Manchester United. Daarmee treedt de elfjarige zoon van de Portugese superster in de voetsporen van zijn vader, die zich in 2003 voor het eerst verbond aan de Premier League-gigant.

De zoon van Ronaldo speelt sinds afgelopen zomer in de jeugdopleiding van Manchester United. Net als zijn vader kwam de jonge Portugese aanvaller afgelopen zomer van Juventus. Of er voor Ronaldo Jr. een mooie voetbalcarrière in het verschiet ligt, moet nog blijken. Zijn vader denkt in elk geval dat hij er het talent voor heeft. "Hij is zoals ik vroeger was: een beest, met passie voor deze sport. Hij haat verliezen. Hij heeft potentie, is groot en snel. Maar dat hoeft niets te zeggen. Het gaat om toewijding en hard werken", zei Ronaldo al eens.

"Soms, als we thuis zijn, zeg ik tegen hem: ga even rennen op de loopband. Daarna zeg ik tegen hem: neem een koud bad om te herstellen. Dan zegt hij: papa, het water is zo koud, ik wil het water niet in. Dat begrijp ik wel. Hij is nog maar tien jaar (inmiddels elf jaar, red.). Ik ga hem niet pushen om voetballer te worden. Als je mij vraagt of ik dat voor hem wil, dan zeg ik ja. Maar hij moet worden wat hij wil worden", aldus de meervoudig Ballon d'Or-winnaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen