'Barça schakelt door naar Mazraoui na probleem met hoofddoelwit'

11 februari 2022, 13:51

De kans dat Noussair Mazraoui komend seizoen aan de slag gaat bij FC Barcelona, is weer wat groter geworden. De Ajacied stond niet bovenaan de verlanglijst van de naar versterkingen zoekende Catalanen, maar is nadrukkelijk in beeld gekomen nadat bekend werd dat de komst van César Azpilicueta moeilijk wordt.

Azpilicueta beschikt over een aflopend contract bij Chelsea. Dat maakt hem voor FC Barcelona een interessante speler. De 32-jarige verdediger heeft zelf ook oren naar een terugkeer naar zijn geboorteland en heeft inmiddels zelfs al eerste gesprekken gevoerd met de Blaugranas, maar Chelsea lijkt volgens Marca niet van plan om de aanvoerder zomaar te laten gaan.

Chelsea heeft namelijk de eenzijdige mogelijkheid om het contract van de verdediger met twee seizoenen te verlengen. Op die manier voorkomt Chelsea dat de Spanjaard gratis de deur uitloopt. Omdat Barça weinig financiële middelen heeft, is het niet van plan om een transfersom voor Azpilicueta neer te leggen. Daarom is Mazraoui nu topkandidaat.

De 24-jarige Marokkaan beschikt namelijk eveneens over een aflopend contract, dat hij niet meer gaat verlengen bij Ajax. Voor de komst van Mazraoui moet Barça echter eerst ruimte scheppen in de selectie. Dat betekent dat onder meer Sergino Dest zou moeten vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen