Wijnaldum hersteld van blessure; Hoedemakers terug na tik scheids

11 februari 2022, 13:06

Georginio Wijnaldum maakt vrijdagavond na een maand afwezigheid weer deel uit van de selectie van Paris Saint-Germain, dat vrijdagavond op bezoek gaat bij Stade Rennes. De middenvelder van het Nederlands elftal stond weken aan de kant met een blessure die hij opliep tegen Stade Brest, maar keert terug in de wedstrijdselectie.

Wijnaldum miste de gewonnen wedstrijden tegen Stade Reims (4-0) en bij Lille OSC (1-5). De zeges tijdens het ontbreken van Wijnaldum zullen niet bijdragen aan een betere situatie voor de vice-aanvoerder van het Nederlands elftal. Wijnaldum is doorgaans bankzitter bij PSG en heeft ook geen uitzicht op een plek op het basisformulier tegen Stade Rennes.

Hoedemakers

Ook Mees Hoedemakers keert dit weekend weer terug in de wedstrijdselectie. De middenvelder van SC Cambuur moest zich afgelopen week nog voor rust laten wisselen tegen FC Utrecht, dat zich terugknokte van een 0-2 achterstand naar een 3-2 zege. Scheidsrechter Edwin van de Graaf raakte de middenvelder knullig in het gezicht, waardoor hij noodgedwongen naar de kant moest.

Tegenover de terugkeer van Hoedemakers staat het ontbreken van spits Roberts Uldrikis. De Letse spits moet de ontmoeting met hekkensluiter PEC Zwolle aan zich voorbij laten gaan wegens een blessure. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen