Complimenten ondanks drama-debuut Bony: "Kwaliteit druipt er vanaf"

Complimenten ondanks drama-debuut Bony: "Kwaliteit druipt er vanaf"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 februari 2022 – Wilfried Bony maakte donderdagavond als invaller zijn debuut namens NEC tegen bekertegenstander Go Ahead Eagles, maar moest zich kort na zijn invalbeurt laten wisselen met hamstringklachten. Daardoor lijkt de 34-jarige spits tot teleurstelling in Nijmegen voorlopig uit de roulatie.

"We hopen natuurlijk dat het meevalt", vertelde coach Rogier Meijer na afloop aan Voetbal International. "Je zag meteen dat Bony impact had. Hij is hier pas kort, maar hij wil heel graag. Dat zag je in het veld ook en dan is het pijnlijk dat hij er weer af moet." Hamstringklachten zorgden voor een teleurstellende rentree in de Eredivisie. "Hij gaf zelf aan dat hij een tik tegen zijn hamstring kreeg en daardoor last kreeg. We moeten afwachten hoe ernstig het is."

Bekijk hier: Pijnlijk NEC-debuut Bony in beeld: enorme kans en trieste aftocht

Meijer hoopt snel weer over de aanvaller te kunnen beschikken. "Over zijn voetbalkwaliteiten bestaan geen twijfels. Hij is zó voetbalslim en sterk aan de bal. Daar druipt de kwaliteit vanaf. In de afgelopen twee weken heb ik Bony ook als persoon leren kennen. Hij is erg bezig met jonge jongens."

Ook ploeggenoot Cas Odenthal is lovend. "Een speler van grote klasse. Er komt echt iemand binnen. Om hem te verdedigen op de training is fantastisch. Dat is het allermooiste wat er is. Hij doet dingen die je niet verwacht, waardoor ik alleen maar beter kan worden. Je ziet dat hij veel ervaring heeft en heel sterk is. Erg leuk om tegen te spelen."

Reacties

gerelateerd