'Italiaanse grootmacht wil snel om tafel met Botman'

11 februari 2022, 09:55

AC Milan hoopt snel de gesprekken te openen met Sven Botman over een transfer in de zomer. De 22-jarige verdediger staat al langer op de verlanglijst van de Milanese grootmacht, maar Lille OSC was tot dusverre niet bereid om mee te werken aan een transfer.

Afgelopen transferwindow was Newcastle United nog bereid om miljoenen neer te tellen voor de centrale verdediger, die al twee seizoenen onbetwiste basisspeler is bij de regerend landskampioen van Frankijk. Een monsterbedrag van Newcastle werd echter resoluut afgewezen door Lille, dat Botman niet wilde laten vertrekken naar een andere club.

Dat verandert in de zomer. Lille is bereid een hoog bod op de verdediger te accepteren. De club kan flinke winst maken op Botman, die in 2020 nog voor slechts acht miljoen euro werd opgepikt bij Ajax. De verwachting is dat nieuwe clubs ruim veertig miljoen euro willen neertellen voor de boomlange verdediger.

Een van de kandidaten is volgens Calciomercato AC Milan, dat Newcastle hoopt af te troeven en binnenkort met de zaakwaarnemer van Botman om tafel wil. Botman is in beeld om de defensie van de Italiaanse topclub de komende jaren leiding te gaan geven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen