St. Juste vanwege schouderblessure opnieuw onder het mes

10 februari 2022, 15:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jerry St. Juste komt voorlopig niet in actie voor FSV Mainz 05. Een operatie moet de schouderproblemen van de 25-jarige verdediger verhelpen.

St. Juste wordt binnenkort geopereerd aan zijn linkerschouder. Vorig jaar ging hij vanwege een blessure in zijn rechterschouder onder het mes. Toen lag de voormalig speler van sc Heerenveen en Feyenoord er enkele maanden uit. Hoelang hij nu niet in actie kan komen, is nog onduidelijk.

"Dit was geen gemakkelijke beslissing", zegt St. Juste op de clubsite. "Ondanks dat de operatie betekent dat ik er lang uit lig, weet ik dat ik hierna zonder pijn of ongemak in mijn schouder zal kunnen leven en spelen. Het is een bittere pil, maar voor mij de enige manier om in het laatste deel van het seizoen honderd procent fit te zijn. Ik zal mijn best doen zo snel mogelijk terug op het veld te zijn."

St. Juste werd afgelopen transferwindow in verband gebracht met een overgang naar Newcastle United. Ook een aantal clubs in de Duitse subtop willen de rappe verdediger naar verluidt overnemen van Mainz. St. Juste beschikt bij zijn huidige club over een contract dat nog anderhalf jaar doorloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen