Van Bronckhorst blijft achtervolger ondanks zege met Rangers

9 februari 2022, 22:55

Giovanni van Bronckhorst is er woensdagavond niet in geslaagd om de koppositie in Schotland over te nemen van Celtic. De Nederlandse manager zag zijn Rangers FC met 2-0 winnen van Hibernian, maar ook lijstaanvoerder Celtic ging met drie punten naar huis.

Rangers moest de eerste plaats op de ranglijst onlangs uit handen geven na een pijnlijke nederlaag in de altijd beladen burenruzie tegen Celtic. Zodoende is de taak voor de manschappen van Van Bronckhorst de komende weken simpel. Er moet eerst zelf gewonnen worden en dan wordt snel gekeken naar het resultaat van de aartsrivaal.

In het eigen Ibrox Stadium opende James Tavernier al na vijf minuten de score namens Rangers. Hij benutte een strafschop was dus goed voor een snelle openingstreffer. In de tweede helft deed ook Alfredo Morelos een duit in het zakje. Daar bleef het bij in Glasgow, waar het verschil tussen Celtic en Rangers een puntje bleef.

Celtic leek op bezoek bij Aberdeen op weg naar een ruime overwinning en stond halverwege op een 0-2 voorsprong dankzij Jota en Matthew O'Riley. Na de thee ging het mis en werd het zomaar 2-2 door treffers van Christian Ramirez en Lewis Ferguson. Jota sloeg echter nog een keer toe en bepaalde de eindstand op 2-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen