'Real vreest goalgetter Benzema te moeten missen in CL-kraker'

9 februari 2022, 17:19

Het is zeer de vraag of Karim Benzema volgende week van de partij is als Real Madrid het in de Champions League opneemt tegen Paris Saint-Germain. De doelpuntenmachine is op de weg terug van een blessure, maar heeft nog altijd niet met de groep meegetraind.

Als we het Spaanse medium Marca moeten geloven is het zeer onzeker of Benzema tegen PSG zijn opwachting kan maken. De Fransman staat wel weer op het veld, maar heeft vooralsnog alleen getraind. Het wordt een race tegen de klok en trainer Carlo Ancelotti zal hopen dat zijn spits tijdig fit is om mee te reizen naar Frankrijk.

PSG en Real trappen dinsdagavond namelijk om 21.00 uur af in het Parc de Princes. In de achtste finales van de Champions League kan Ancelotti de doelpunten van zijn topschutter goed gebruiken. Benzema was dit seizoen namelijk al goed voor 24 doelpunten in 28 officiële wedstrijden. De Madrilenen zijn nog altijd de trotse koploper van La Liga.

Benzema liep ruim twee weken geleden in de thuiswedstrijd tegen Elche een blessure aan zijn dijbeen op. Daarom moest hij de wedstrijd tegen Granada van afgelopen weekend aan zich voorbij laten gaan. Real wilde de spits klaarstomen voor het treffen met Villarreal van komend weekeinde, maar die wedstrijd lijkt sowieso te vroeg te komen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen