'Haaland moet Mbappé doen vergeten, PSG denkt ook aan Pogba'

9 februari 2022, 15:44

Paris Saint-Germain wil serieus werk maken van Erling Haaland. De Noorse aanvaller wordt gezien als de ideale opvolger van Kylian Mbappé, die op de radar staat van Real Madrid. De Fransman is aan het einde van het seizoen transfervrij en lijkt niet te willen verlengen, ondanks een ultiem aanbod van de topclub.

De Fransen kijken nu verder naar een ideale opvolger, waarbij de spits van Borussia Dortmund bovenaan het verlanglijstje staat. Dat meldt L'Équipe woensdagmiddag. Financieel lijkt de aanvaller haalbaar voor de steenrijke club. Er moet een behoorlijk bedrag betaald worden namelijk: Dortmund wil uiteraard een transfersom hebben, zaakwaarnemer Mino Raiola wil een bedrag hebben als de deal rondkomt en ook de familie van de aanvaller wil een bedrag ontvangen als Haaland zijn handtekening zet onder een contract.

Wat zijn huidige club wil hebben is overigens niet duidelijk, maar PSG zou hoog in willen zetten. Dat heeft alles te maken met de interesse van andere clubs. Engelse clubs, FC Barcelona en Real Madrid worden namelijk ook gelinkt aan de aanvaller, die dit seizoen in de Bundesliga zestien keer scoorde en zes assists verzorgde in veertien wedstrijden. 

Paul Pogba ook naar Parijs?

Naast Haaland zou de Franse club ook denken aan Paul Pogba. De middenvelder is aan het einde van het seizoen transfervrij op te pikken na zijn periode bij Manchester United, dat voor zijn diensten honderd miljoen euro neerlegde in 2016. Voor de middenvelder is ook voldoende interesse, waardoor de club bij hem vooral in moet zetten op een torenhoog salaris. Mocht hij komen, dan kan dat slecht nieuws betekenen voor Georginio Wijnaldum, die dit seizoen al niet zeker is van een basisplaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen