Eriksen terug bij Spurs? Conte zet deur open: "Zou mooi zijn"

9 februari 2022, 14:38

Christian Eriksen die zijn carrière afsluit bij Tottenham Hotspur? Trainer Antonio Conte zet de deur voor de Deense spelmaker open voor een terugkeer. Eriksen maakte tussen 2013 en 2020 furore bij de club uit Londen en werkte eerder met de oefenmeester samen in Italië.

De trainer van Spurs stelt dat de voetballer deze winter niet in beeld was. "Nee, dat is niet het geval geweest. Ik was wel verbaasd over de hele situatie. Ik dacht serieus dat Christian na zijn hartproblemen meer tijd nodig had om terug te keren in Engeland", vertelt de oefenmeester op de persconferentie, voorafgaand aan het duel met Southampton. Eriksen tekende een contract bij Brentford, waar een Deense enclave aan het roer staat. Maar een terugkeer naar Tottenham? Dat is volgens Conte een serieuze optie.

Lees ook: Eriksen was twee dagen na hartstilstand al overtuigd van comeback

"Eriksen hoort bij het verhaal van Tottenham, daar bestaat geen twijfel over. Om hier terug te keren zou een goede kans zijn voor hem, voor mij en voor de club. Hij heeft nu gekozen voor Brentford, maar dat is slechts voor zes maanden. We zien wel wat daarna eventueel gaat gebeuren", aldus de Italiaan, die blij is dat Eriksen überhaupt weer het veld op kan na zijn hartproblemen, die aan het licht kwamen toen hij op het Europees kampioen uit het niets naar de grond ging.

"Ik ben gelukkig dat hij weer kan spelen. Het zou mooi zijn als we ooit onze samenwerking kunnen hervatten." Het duo werkte samen bij Internazionale, waar vorig seizoen de landstitel werd gepakt. Eriksen had het in eerste instantie moeilijk, maar werd uiteindelijk toch een belangrijke speler. "Het was een mooie tijd. Ik wens hem dan ook het allerbeste voor de toekomst. Of wij ooit nog samenwerken? Je weet maar nooit wat er gaat gebeuren in de toekomst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen