Martial wees Juve en Barça af: "Sevilla bovenaan mijn lijstje"

9 februari 2022, 13:50

Antony Martial koos afgelopen winter voor een avontuur bij Sevilla, terwijl ook FC Barcelona en Juventus wel oren hadden naar zijn komst. Het was een bewuste keuze voor de aanvaller, die bij Manchester United niet meer in de plannen voorkwam. 

"Ja, het klopt dat Juventus heeft geprobeerd om mij aan te trekken. Ik heb met mijn zaakwaarnemer gepraat, maar ik wist meteen dat Sevilla mijn voorkeur had. Daarna kwam Barcelona ook nog, maar ook toen zei ik tegen mijn zaakwaarnemer: 'Sevilla staat bovenaan mijn lijstje'", vertelt de aanvaller in gesprek met Diario de Sevilla. Financieel moest hij voor die verhuurperiode wel wat water bij de wijn doen. De club uit Andalusië kon namelijk niet voldoen aan dat enorme salaris.

"We hebben allebei een offer gebracht om alles rond te maken. Mijn salaris is lager, maar ik ben vooral blij dat Sevilla dat ik hier het seizoen af kan maken. Ik sta nog steeds voor honderd procent achter deze beslissing, ik wist dat ik hier weer aan spelen toe zou komen. Dat is voor mij het allerbelangrijkste op dit moment. Daarnaast is dit een hele mooie club om voor te spelen", vertelt de vleugelaanvaller, die een duidelijk doel heeft met zijn uitleenbeurt: hij wil weer in beeld komen bij de nationale ploeg van Frankrijk, zodat hij mogelijk al op de radar komt voor het WK in november.

"Het WK is zeker een van mijn doelen. Ik wil erbij zijn. De vorige keer, toen Frankrijk wereldkampioen werd, was ik er niet bij. Ik wil er daarom alles aan doen om een plaats in de selectie af te dwingen. Als ik nu goed presteer, dan kom ik vanzelf weer in beeld. De enige die daar invloed op heeft, ben ik", besluit de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen