NAC compleet door PSV: "Alsof we tegen 16 man speelden"

10 februari 2022, 10:03

PSV bleek dinsdagavond een maatje te groot voor NAC Breda, dat uitgeschakeld werd in de kwartfinale van de KNVB Beker na een 4-0 nederlaag op bezoek in Eindhoven. NAC werd bij vlagen volledig weggespeeld en mocht doelman Nick Olij danken dat de score niet nóg verder opliep.

Dat was ook de eerlijke conclusie na afloop van aanvaller Ralf Seuntjens, die merkte dat zijn ploeg er op bezoek in het Phillips Stadion niet aan te pas kwam. "We kregen er geen druk op. Op een gegeven moment dacht ik dat we tegen zestien man speelden. Ik zag alleen maar rood en wit om me heen. Ik zal er nog wel een paar keer van wakker schrikken vannacht", vertelde de spits aan BN De Stem.

Seuntjens merkte dat zijn ploeg zich flink moest aanpassen voor de strijd met de Eredivisie-topclub. "Als je aan de bal komt, is dat niet rond hun zestien. Je staat alleen maar tegen te houden. Als je geen moment druk hebt, is het wachten tot er goals vallen. Dat gebeurde ook", aldus Seuntjens.

PSV plaatste zich voor het eerst sinds het seizoen 2012/2013 voor de halve finales van het bekertoernooi. Daarin is Ajax de sterkst mogelijke tegenstander. De Amsterdammers dienen zich morgen via Vitesse te verzekeren van een plek bij de laatste vier. Ook RKC Waalwijk en NEC spelen thuiswedstrijden. Zij krijgen respectievelijk AZ en Go Ahead Eagles op bezoek.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen