Must see: Weergaloze Weghorst-actie doet Man United pijn

8 februari 2022, 22:55   Bijgewerkt: 8 februari 2022, 23:09

Burnley heeft een bijzonder knap punt gepakt in de Premier League. Na een magistrale actie van miljoenenaankoop Wout Weghorst was het Jay Rodriguez die de eindstand tegen Manchester United op 1-1 bepaalde. Burnley, dat ook aantrad met Erik Pieters, is daardoor sinds de entree van de Nederlands elftal-spits ongeslagen.

Met één beweging twee tegenstanders het bos insturen, het is normaliter weggelegd voor spelers als Paul Pogba en Bruno Fernandes. De mooiste actie van de avond was echter van Wout Weghorst, die VfL Wolfsburg deze winter verruilde voor een avontuur bij Premier League-hekkensluiter Burnley. Hij hielp zijn ploeg mede aan een strohalm in strijd tegen degradatie. Na zijn fraaie passeerbeweging gaf hij de assist op Rodriguez.

Burnley was na achttien minuten op achterstand gekomen na een harde pegel van Paul Pogba. Zijn treffer kon puntenverlies echter niet voorkomen. Omdat West Ham United wél een overwinning boekte, zakte United naar de vijfde plaats op de ranglijst. 

Inter - AS Roma: 2-0

José Mourinho heeft een dubbel gevoel overgehouden aan zijn rentree in het stadion van Inter, waar hij zich in 2010 kroonde tot Italiaans landskampioen. Enerzijds zal het eerbetoon van de Inter-fans hem kippenvel hebben gegeven, maar toch vertrok hij met een teleurstelling. Inter versloeg de subtopper met 2-0 dankzij treffers van Edin Dzeko en Alexis Sanchez. Daardoor is Inter nu halvefinalist.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen