Emoties nemen overhand bij Madueke: "Ik moest huilen van geluk"

8 februari 2022, 22:11

Noni Madueke heeft zijn rentree op de velden opgeluisterd met een treffer tegen NAC Breda. De negentienjarige aanvaller opende in het met 4-0 gewonnen bekerduel al vroeg de score met het hoofd. Na zijn openingstreffer werd Madueke overmand door emoties.

Madueke kwakkelde de laatste maanden met blessureleed en moest de afgelopen periode toekijken met spierklachten. Het maakte hem des te gelukkiger dat hij tegen NAC Breda weer tussen de lijnen verscheen. "Het zijn heel zware maanden geweest", vertelde hij na afloop aan ESPN. "Ik wilde zo graag voetballen, dat is voor mij het allerbelangrijkste wat er is."

De tranen kon hij na afloop daarom niet meer beheersen. "Dit waren mijn eerste tranen van geluk en opluchting ooit, ik huilde van geluk. Het was een geweldig moment, het was perfect", aldus de aanvaller, die de strijd ongeschonden doorkwam en mogelijk ook fit genoeg is om komend weekend in actie te komen als PSV het opneemt tegen het altijd lastige Vitesse.

"Ik ben trots op hem", vertelde aanvoerder Cody Gakpo na afloop tegen ESPN. "Natuurlijk is dit een moeilijke periode voor hem geweest, hij is nog heel jong. Als je dan twee keer achter elkaar geblesseerd raakt... Er speelden ook nog wat privédingetjes, dat maakte het nog moeilijker voor hem. Ik ben blij dat hij het zo goed heeft opgepakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen